Balíčky plné lásky a prekvapení pre seniorov v Makove

Balíčky plné lásky a prekvapení pre seniorov v Makove

Zariadenie pre seniorov v obci Makov pri príležitosti mesiaca úcty k starším každoročne navštevujú žiaci Základnej školy s krásnym folklórnym programom FS Makovníček.

Tento rok je však všetko inak. Obdobie, ktoré zažívame je ťažké. Svoje o tom vedia nielen žiaci, učitelia, rodičia, ale najmä osamelí ľudia ktorí sú umiestnení v rôznych zariadeniach.

Neistota, strach, smútok, nedostatok kontaktov, žiadne návštevy. S nápadom ako potešiť starkých v našom ZPS a priniesť im trocha radosti do upršaných a negatívnych dní prišli pedagógovia makovskej základnej školy. Požiadali deti a rodičov, aby sa zapojili do zbierky a drobnosťami prispeli do balíčkov, ktorými obdarujú všetkých 51 klientov zariadenia. Podarilo sa ! V stredu 4. novembra sme sme každému osobne odovzdali taštičku plnú prekvapení. Starkí v nich našli rozličné sladkosti, koláčiky, keksíky, štrikované ponožky, šatky, šáliky, voňavé mydielka, sviečky, srdiečka, porcelánové sošky, krížovky, ružence, kávy, čaje, perá, vitamíny, voňavky, hrnčeky na kávu a pre každého osobné blahoprianie.
Radosť bola veľká, a vďačnosť ešte väčšia. Niektorí obdarovaní sa od dojatia i rozplakali.

Srdečne ďakujeme všetkým rodičom a deťom, za všetko prinesené a z lásky darované. Osobitne vedeniu ZŠ  Elene Rusňákovej a  Márii Bajcarovej. Veľmi si vážime, že ste si našli čas, a venovali ste ho niekomu, kto to skutočne potrebuje.

Zdroj: obec Makov, Zariadenie pre seniorov

TP
ADMINISTRATOR
PROFIL

Podobné články

Napísať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Sme na Facebooku

Kalendár podujatí

Žiadna udalosť nebola nájdená!

Najčítanejšie články

Mohlo by vás zaujímať